Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljen projekt "Info dani- kultura stanovanja u urbanoj sredini"

30.09.2021.

13:06

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

U povodu obilježavanja Svjetskog dana stanara, predstavljen je projekt pod pokroviteljstvom Grada Osijeka "Info dani- kultura stanovanja u urbanoj sredini" .

"Udruženje stanara Grada Osijeka je servis građanima, ali i Gradu. Mi smo posrednici između Grada, koji je nositelj aktivnosti, i građana koji se često puta u nedoumici, neznanju obraćaju Udruženju, a mi usmjeravamo, radimo, educiramo, savjetujemo, ali ne rješavamo probleme nego upućujemo na rješavanje problema. Projekt Info dani nastao je kako bi približili građanima rukovoditelje, voditelje projekata koji će dati konkretne odgovore građanima. Na virtualnoj konferenciji, koja će uslijediti za petnaestak dana, će se dogoditi kontakt između rukovoditelja i građana te na neki način građani će uspjeti dobiti odgovore na svoja pitanja", rekla je predsjednica Udruženja stanara Grada Osijeka Vlasta Auguštin te je najavila da će Udruženje biti i na Jesenskom sajmu sljedeća tri dana.

Vlasta Auguštin

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.