Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljena Bijelo-plava revija

19.01.2023.

21:16

Autor: HRT Radio Osijek

.

.

Foto: HRT Radio Osijek / HRT Radio Osijek

U osječkom Kulturnom centru i službeno je predstavljen časopis posvećen Nogometnom klubu Osijek i njegovim navijačima. 

Na 52 stranice donosi klupske informacije, od brojnih intervjua s upravom, strukom, trenerima i igračima preko navijačkih osvrta i pitanja pa sve do pregleda dosadašnjih aktivnosti Kluba navijača Bijelo-plavi. - Širenje navijačke baze, revija, tribine s igračima, obilazak gradskih osnovnih škola, ciljevi su udruge u gotovo godinu dana postojanja, podsjetio je na predstavljanju Ivan Domančić, predsjednik KN Bijelo-plavi.


Tiskana u tisuću primjeraka u „full coloru”, revija se može se pronaći na kioscima sve do Dubrovnika, napomenuo je glavni urednik Anđelko Balikić: - Željeli smo napraviti novi iskorak, budući da klub raste u svim segmentima. Jedna mala ali odlučna ekipa stoji iza svega. Od novinara profesionalaca do amatera, a sve ih povezuje ljubav prema klubu.


Podršku projektu pružio je i Grad Osijek: – Čestitam uključenima na sjajno obavljenom poslu. Ovo je vrlo važna stvar za navijače kluba koji nosi ime grada i samim time dio je njegovog identiteta, poručio je i sam veliki navijač Bijelo-plavih, gradonačelnik Ivan Radić.

.

.

Foto: HRT Radio Osijek / HRT Radio Osijek

Čohar: Ono što revija predstavlja u velikoj mjeri reflektira rad kluba


- Klub i navijači su jedno tijelo. Postoji uzajamno povjerenje. Kada se jedan ovakav proizvod plasira od samih navijača, a klub je podrška, nema teme koja se ne može obraditi, pitanja koje se ne može odgovoriti. I teško je onda reći da nešto nije objektivno, rekao je direktor kluba Vlado Čohar i dodao: - Zadovoljstvo je vidjeti, razvijati klupske projekte i vjerujte da će ovo uskoro postati jedna od najboljih sportskih priča u Hrvatskoj, zaključio je Čohar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.