Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljene zamjenice SDP-ova kandidata za gradonačelnika Osijeka

15.04.2021.

13:01

Autor: Radio Osijek

foto: HRT Radio Osijek

foto: HRT Radio Osijek

Foto: - / -

Tihana Tomljanović i Tea Mirošević Zubonja dolaze iz nestranačkog okruženja s uspješnom poduzetničkom i liječničkom karijerom. Okretanje razvoju, budućnosti i mladima istaknute su kao glavne smjernice, odnosno razlozi zašto se priključuju utrci na lokalnim izborima.

- Društvo nam „vrišti” od podzastupljenosti žena, s čime se ne slažemo, ne zanemarivši pritom visoke kriterije stručnosti, radišnosti i poštenja, rekao je Goran Kušec prilikom predstavljanja svojih najbližih suradnica.

- Naš Osijek je grad urbanih, vrijednih ljudi i da bismo napravili promjerene trebaju nam svi, trebamo okrenuti leđa inertnosti u koju smo upali. Okrenuti se entuzijazmu da pokrenemo ljude u gradu koji je spletom okolnosti zaspao, upao u nekakvu vrstu samoizolacije, naglasila je Tihana Tomljanović.

Razloge priključivanju Kušecovom taboru pojasnila je i Tea Mirošević Zubonja: - S Goranom i Tihanom shvatila sam da dijelimo ista načela, istu viziju razvoja grada. Osijek se stalno razvija na platformi nekakvih političkih prepucavanja. To treba izbjeći i grad se treba razvijati s potpuno različitim pristupom politika prema gospodarstvu, civilnom i društvenom životu. Moramo imati potpuno drugi utjecaj i suradnju bez obzira na različite političke opcije, zaključila je Mirošević Zubonja.

Više u nastavku:

Goran Kušec

Tihana Tomljanović

Tea Mirošević Zubonja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.