Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljeni članovi najužeg tima Berislava Mlinarevića

09.04.2021.

12:52

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Osijeka Berislav Mlinarević predstavio je na konferenciji za novinstvo članove svog najužeg tima, kandidate za zamjenike gradonačelnika, Jesenku Ricl iz političke stranke Domovinski pokret i Petra Kopunovića Legetina iz političke stranke Most.

"Berislava Mlinarevića poznajem 20 godina i ono što je za mene bilo važno je da sam u tih 20 godina primjetila, vidjela i prepoznala potencijale i sve dobro što je Berislav donio gradu Osijeku kroz ostvarene poslovne uspjehe. Između tih redova u konačnici se vidjela prepoznala želja svih nas da zajedno i sa građanima grada Osijeka pokušamo i potrudimo se izmijeniti sve ono što do sada nije valjalo i ono s čim zapravo nismo bili zadovoljni. Ne krijem zadovoljstvo jer među mojim poznanicima, prijateljima, partnerima suradnicima se zapravo nalaze osobe koje su predstavnici tog kulturnog, gospodarskog, poduzetničkog života u gradu Osijeku. Vjerujem da ćemo onda svi zajedno moći biti pravo lice grada Osijeka," rekla je Jesenka Ricl.
"U ovom vremenu iza nas, komunicirajući s njima osjetio sam zajedništvo, jednu dobru komunikaciju gdje smo svi kliknuli oko najvažnijih stvari, a to su projekti, ideje i vizija grada Osijeka koja se odlično uklapa u politiku Mosta, a to je politika čistih ruku, projekata, ideja, programa i ljubavi prema onome za što se zajednički borimo. Jako mi je drago da smo okupili izvrsnu Jesenku Ricl, da nam je ovdje udruga Hoćemo i Domovinski pokret. Okupili smo jedan snažni pobjednički tim i baš onako, s uzbuđenjem pozitivno isčekujem sve ovo i pozivam sve one koji žele dobro gradu Osijeku da nam se isto priključe," naglasio je Petar Kopunović Legetin.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

20 h

FEBIRE

FEBIRE