Hrvatski radio

Radio Osijek

Premier Tennis Show za nastavak izgradnje javnih teniskih terena u Osijeku

10.04.2022.

20:46

Autor: HRT Radio Osijek

.

.

Foto: HRT Radio Osijek / HRT Radio Osijek

U organizaciji tima Donne Vekić održan je Premier Tennis Show/ Stars Open Tour s više od 200 tenisača rekreativaca okupljenih tijekom trodnevnog natjecanja u osječkom Perivoju kralja Tomislava.

- Ako uzmemo u obzir broj natjecatelja i njihove pratnje, preko 500 ljudi stiglo je u naš grad iz cijele Hrvatske. Odigrani su i ozbiljni teniski mečevi, no najvažnije da je svima ovo isključivo hobi. To su bivši sportaši, menadžeri, kulturnjaci koje zajednički veže tenis, rekao je Igor Vekić i podsjetio kako je glavni cilj okupljanja nastavak izgradnje četiri javna teniska terena u Osijeku: - Želja nam je u različitim dijelovima grada napraviti terene i to na sve četiri Grand Slam podloge. Budući korisnici tako će uskoro putem digitalne aplikacije moći odabrati podlogu/lokaciju, termin i besplatno koristiti teren, po čemu će grad na Dravi biti jedinstven u svijetu. Nakon ranije izgradnje terena ispred Graditeljsko-geodetske škole, novi želimo napraviti na prostoru Srijemske ulice u Gradskoj četvrti Jug 2, uz Osnovnu školu Grigor Vitez. Na zemljanoj, pariškoj podlozi, i to već nadamo se kroz mjesec dana, najavio je Vekić, organizator Premier Tennis Showa.


Više poslušajte u nastavku:

Igor Vekić

Uz podršku pokrovitelja Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, u realizaciju projekta uključile su se i brojne regionalne tvrtke te natjecatelji Stars Open Toura – najvećeg amaterskog turnira u Hrvatskoj. I to na osječkoj trećoj stanici, od ukupno deset na ovogodišnjem izdanju.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.