Hrvatski radio

Radio Osijek

Prijam za nagrađene djelatnike Zajednice tehničke kulture Osijek

10.02.2022.

16:42

Autor: HRT Radio Osijek

Dragan Vulin i djelatnici ZTK

Dragan Vulin i djelatnici ZTK

Foto: Neven Knežević / HRT Radio Osjek

Zamjenik gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin primio je predsjednika i djelatnike Zajednice tehnike kulture grada Osijeka, dobitnike nagrada u području tehničke kulture u prošloj godini.

Nagradom za životno djelo "Faust Vrančić" Hrvatske zajednice tehničke kulture prošle je godine nagrađena dugogodišnja djelatnica osječke Zajednice tehničke kulture (ZTK) profesorica Snježana Barabaš Seršić koja je istaknula da su tu kako bi motivirali djecu i približili ih svijetu tehničke kulture. "Školska satnica trenutačno je nedostatna, tako da mi fakultativno popunjavamo taj prostor", rekla je Barabaš Seršić.

Jasmina Alilović nagrađena je godišnjom nagradom "Faust Vrančić", a Željka Krizmanić godišnjom nagradom Hrvatske zajednice tehničke kulture. 

Čestitajući nagrađenim zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin nagrađenima je zahvalio na dugogodišnjem radu s mladima, te istaknuo njihovu upornost u nastojanju da im prenesu ljubav prema tehničkoj kulturi.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.