Hrvatski radio

Radio Osijek

Primjena modela ugovora FIDIC u Hrvatskoj

28.10.2015.

11:14

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje u Osijeku se održava edukativna radionica za postojeće I buduće korisnike EU projekata na temu „Primjena modela ugovora FIDIC u Hrvatskoj".

Ministarstvo regionalnoga razvoja I fondova Europske unije (MRRFEU) provodi program "Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije" za 2015. godinu.
Svrha ovog programa je dodjela financijskih potpora za edukativne aktivnosti koje se provode u svrhu jačanja ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije.
Cilj je ojačati ljudske kapacitete u upravnim tijelima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i agencijama za bolju pripremu i provedbu razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova.
Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje (RRA SiB) su dodjeljena bespovratna financijska sredstva u bruto iznosu od 100.000,00 kuna u svrhu provedbe edukativnih aktivnosti u sklopu navedenog programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.