Hrvatski radio

Radio Osijek

Pristupnicu HDZ-u potpisala tri nova člana

05.09.2020.

12:25

Autor: Neven Knežević

hrt.hr

hrt.hr

Foto: - / -

HDZ-e je dobio tri nova člana. U Osijeku je predsjednik županijske organizacije Ivan Anušić predstavio nove članove. Stranci su pristupili predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin, načelnik Općine Strizivojna Josip Jakobović i Općine Donja Motičina Željko Kovačević

"Prijamom novih članova želimo poručiti da jačamo i da nastavljamo put koji smo započeli prije više od šest godina", rekao je Ivan Anušić na konferenciji za novinare predstavljajući nove članove. Istaknuo je da je cilj jačanje stranke, a paralelno i Osječko - baranjske županije. "Želimo sve pozitivne političke snage okupiti oko HDZ-a, pa tako i tri nova člana koji već godinama kvalitetno surađuju s županijskom organizacijom HDZ", rekao je Anušić dodajući da spremno očekuju lokalne izbore s ciljem da osim županijske, budu i na čelu gradske uprave u Osijeku. 

U Ime novoprimljenih članova zahvalio je Dragan Vulin, te rekao da vjeruje će se nastaviti kvalitetna suradnja, no sada pod okriljem stranke i vodstvom Ivana Anušića koji se dokazao rezultatima. Novopridošli trojac do sada je bio nezavisni, a prije toga članovi HDSSB-a. Na konferenciji za novinare govorio je i čelnik gradske organizacije HDZ-a Ivan Radić. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.