Hrvatski radio

Radio Osijek

Program "Erasmus za mlade poduzetnike"

06.06.2016.

13:33

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Erasmus za mlade poduzetnike" međunarodni je program koji pruža priliku novim poduzetnicima da uče od iskusnih koji upravljaju uspješnim tvrtkama malog i srednjeg poduzetništva, a osječka tvrtka Tera Tehnopolis lokalna je kontakt točka uključena u taj program.

Iako "Info dan Erasmusa za mlade poduzetnike" trebao biti održan 6. lipnja u prijepodnevnim satima u sjedištu tvrtke, zbog velikog je zanimanja predavanje premješteno na osječki Poljoprivredni fakultet u poslijepodnevni termin. Takva se predavanja održavaju jednom mjesečno, a kako je istaknuo direktor Tere Tehnopolis Ivan Štefanić, prigoda su kako bi se pobliže upoznali s programom koji financira Europska unija.

Erasmus za mlade poduzetnike je međunarodni program razmjene koji pruža priliku novim i ambicioznim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju tvrtkama malog i srednjeg poduzetništva u drugim zemljama sudionicama. Od 2015. godine TERA Tehnopolis je kao lokalna kontakt točka uključena u sedmi ciklus Programa. Zbog izuzetno uspješne provedbe Programa, TERA je dobila dodatne razmjene koje će biti realizirane u narednim mjesecima.

Prijavom u Program kao novi poduzetnik mogu se steći sva potrebna znanja i iskustvo kako bi po povratku s razmjene mogli uspješno pokrenuti vlastiti posao. U slučaju da već jeste iskusni poduzetnik, prijavom u Program kao poduzetnik domaćin možete preko novog poduzetnika svoje poslovanje osvježiti novim idejama te razviti poslovne kontakte u inozemstvu.

Za dodatne informacije možete se javiti na broj telefona 031/251-009.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.