Hrvatski radio

Radio Osijek

Pržena riba i krumpir salata za Vinkovčane

15.04.2022.

15:10

Autor: Hina/Radio Osijek/TM

Podjela ribe i krumpir salate u Vinkovcima

Podjela ribe i krumpir salate u Vinkovcima

Foto: Grad Vinkovci / -

Više od tisuću posnih obroka ribe i krumpir salate podijeljeno je na današnji Veliki petak i građanima Vinkovcima, što su uz gradske vlasti organizirali Nezavisni sindikat DZZP Vinkovci i tamošnja Srednja strukovna škola.

"Uz pomoć grada, gospodarstvenika Vinkovaca i Srednje strukovne škole uspjeli smo organizirati ovaj posni obrok, koji je sada već tradicija za Božić i Uskrs i nadam se da će tako i ostati", kazao je član sindikata Stjepan Rožmarić.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić iskoristio je podjelu posnog obroka kako bi sugrađanima čestitao nadolazeći blagdan Uskrsa. "Cilj je svega ovoga da se okupimo i jedni za druge nešto dobroga učinimo. Zahvaljujem se svima uključenima u ovu plemenitu akciju, a posebice svojim sugrađanima koji su se odazvali i došli na podjelu obroka, koji toliko nisu ni bitni, koliko blagdansko ozračje i međusobni susreti, da pokažamo da smo svi u Vinkovcima jednako važni i mislimo jedni na druge", poručio je Bosančić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.