Hrvatski radio

Radio Osijek

Rad na moru ljeti i preko Studentskog servisa

17.07.2015.

15:41

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Preko Studentskog servisa raditi se može i tijekom ljeta, a kada su u pitanju poslovi na moru, vodi se računa o smještaju i uvjetima, kaže rukovoditelj Servisa Tihomir Milinović, pozivajući studente da se jave ukoliko tijekom ljetnih praznika žele zaraditi. Poziv je upućen svim redovitim studentima, uključujući i generaciju koja upravo upisuje fakultete osječkog Sveučilišta.

U izravnom javljanju u programu Radio Osijeka, rukovoditelj Milinović istaknuo je da je pojačana potražnja za studentima koji obavljaju poslove u morskim turističkim odredištima te da se i dalje mogu javiti svi koji su zainteresirani. Poslovi, osim na moru, nude se i u Osijeku. Radno vrijeme Studentskog servisa tijekom ljeta je uobičajeno, kao i tijekom cijele godine, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Završena su predavanja i prošli su ljetni ispitni rokovi, pa je prije 2 dana prestala i organizirana prehrana u studentskim restoranima. Otvoren je jedino restoran u Kampusu zbog potreba organizacije Europskog sveučilišnog nogometnog prvenstva.

Kada je riječ o smještaju u studentske domove, odnos je, kaže Milinović 1:3, odnosno od 3 prijavljena studenta smjestiti se može samo jedan, a za ostale zainteresirane osigurana sredstva za pomoć.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.