Hrvatski radio

Radio Osijek

Rad, strpljenje i kultura recept su na putu do šampionske titule

09.07.2022.

15:00

Autor: Marija Vukasović Petrinović/ HRT

Bjelica i Đuričić

Bjelica i Đuričić

Foto: Marija Vukasović Petrinović / HRT Radio Osijek

Legendarni peterostruki trener NK Osijeka Milan Đuričić i aktualni trener Nenad Bjelica gostovali su na tribini Kluba navijača Bijelo-plavi u kinu Urania. Bijelo-plava tribina posvećena trenerima donijela je i poruku da su rad, strpljenje i kultura- pravi put za titulu šampiona.

"Bez toga ne možemo biti prvaci. Ovo su faktori da bi jednoga dana naš klub bio šampion. Serioznost koju pratim unatrag par godina jamstvo je da će naš klub tamo doći"- rekao je Đuričić.

Kohortu je pohvalio i Bjelica.

"Uvijek je bilo i nereda i kazni, a danas se zbog društvenih mreža još više zna o tome. Ali toga je bilo uvijek i uvijek će biti. Mi očekujemo da navijači navijaju za naš klub uvijek poštivajući protivnika, ali mi osjećamo njihovu podršku kada navijaju za nas i to je nama najvažnije, a ne uzvici protiv nekoga drugoga. Uglavnom, Kohorta su primjereni navijači i s njima u zadnje vrijeme nije bilo nekih problema" - izjavio je Bjelica novinarima uoči skupa.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.