Hrvatski radio

Radio Osijek

Radić: „Broj potpisa govori da građani Osijeka žele promjene”

29.04.2021.

14:41

Autor: Radio Osijek

Radić: „Broj potpisa govori da građani Osijeka žele promjene”

Radić: „Broj potpisa govori da građani Osijeka žele promjene”

Foto: - / -

Gradskom izbornom povjerenstvu kandidaturu je predao HDZ-ov kandidat za osječkoga gradonačelnika Ivan Radić. Predana je i lista za Gradsko vijeće. U društvu koalicijskih partnera izrazio je uvjerenost u dobar izborni rezultat u čemu ga ohrabruje i broj prikupljenih potpisa.

Mogu sa zadovoljstvom reći da smo skupili 10.500 potpisa, što je, kako su mi rekli, najveći broj potpisa koje je prikupio jedan kandidat za gradonačelnika Osijeka otkad se na ovaj način skupljaju potpisi. Uime svojih koalicijskih partnera, Nezavisne liste Ante Đapića, Aktivnih nezavisnih umirovljenika, HSLS-a, BUZ-a, HSU-a i DHSS-a, zahvaljujem svim građankama i građanima koji su nam dali potpis da bismo došli do ove brojke. Zahvaljujem i svim volonterima koji su, unatoč pandemijskim uvjetima, stajali za štandovima, razgovarali s građanima i skupljali potpise. Taj broj potpisa vrlo jasno govori da građani Osijeka žele promjene, kako žele da Osijek ide naprijed. Podrška našem timu raste svakim danom, nema ništa što se lakše i brže širi nego nova energija, a to je upravo ono što donosimo Osijeku. Nadam se da će građani Osijeka to prepoznati na izborima i da ćemo zajedno napraviti promjenu i život u Osijeku što boljim kako bi grad uistinu bio prava slavonska metropola”, rekao je Radić.

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.