Hrvatski radio

Radio Osijek

Ravlići donirali KBC-u Osijek 115.000 kuna

16.06.2020.

13:44

Autor: Neven Knežević

hrt.hr

hrt.hr

Foto: - / -

Mesna industrija "Ravlić" donirala je KBC-u Osijek, Klinici za infektologiju 115 tisuća kuna. Tim će se sredstvima obnoviti oprema i inventar, rekao je ravnatelj Željko Zubčić koji je zajedno s predstojnicom Klinike Ljiljanom Perić preuzeo ček

Klinika za infektologiju Kliničke bolnice Osijek posljednjih mjeseci bio je najspominjaniji, ali i najposjećeniji bolnički dio. Razlog je poznat, epidemija korona virusa. Upravo to je i bio i povod da Mesna industrija "Ravlić" svoju donaciju usmjeri na to mjesto. "Nesebična angažiranost liječnika i drugog osoblja koji su znanjem i predanošću još jednom dokazali svu etičnost svoga poziva zaslužila je sve čestitke", rekao je direktor Mesne industrije Mario Ravlić. Kazao je da su poticali kupce svojih proizvoda da kupujući čine dobro djelo, a sakupljene bodove su udvostručili i "doprinijeli da dokažemo da smo dio zajednice. Onoliko koliko nam zajednica da moramo joj i vratiti", rekao je Ravlić. Ravnatelj KBC-a Željko Zubčić i predstojnica Klinike za infektologiju Ljiljana Perić rekli su da će donirana sredstva iskoristiti za opremanje Klinike i nabavku potrebnog inventara. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.