Hrvatski radio

Radio Osijek

Razotkriveni počinitelji krađa

20.02.2017.

12:00

Autor: Željka Bačić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sumnja se da su mladići stari 23 i 24 godine počinili tešku krađu, nanijeli tjelesnu ozljedu, prijetili su i neovlašteno proizvodili i prometovali drogom te omogućavali njihovo korištenje- kažu u PUOBŽ.

Policijski službenik za odnose s javnošću Vlado Krznarić izvijestio je na današnjoj redovitoj konferenciji za novinare kako su mladići u veljači provalili u prostorije  koje u valpovačkom Dvorcu koristi glazbena skupina kojoj su ukrali raznu elektoriničku i informatičku opremu, male kućanske uređaje, glazbene instrumente i novac. Počinili su štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Pretražujući njihov dom i druge prostore na području Valpova, policijski su službenici, uz ukradene predmete, pronašli  i oduzeli više od 300 grama marihuane. Mladići su u valpovačkom ugostiteljskom objektu fizički napali maloljetnika nanijevši mu lakše tjelesne ozljede  uz prijetnju. Krznarić je istaknuo kako je protekloga tjedna na području Županije osječko- baranjske evidentirano 45 prometnih nesreća. U 6 su tri osobe teško ozlijeđene, a 6 lakše. Od tog broja, 17 se nesreća dogodilo zbog neprilagođene brzine, a kod sedmero sudionika  izmjerena je nedopuštena količina akohola.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.