Hrvatski radio

Radio Osijek

Razriješeno ubojstvo u Dalju: ubio suprugu, pa ga pronašli mrtvog u Dunavu

18.07.2016.

14:47

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Policijski službenici Vukovarsko – srijemske policijske uprave su u blizini Borova pronašli tijelo utopljenika, za kojeg su utvrdili da je suprug ali i ubojica žene ubijene u Dalju prošloga tjedna. .

Policijski službenici policijske postaje Dalj, nakon dojave, 14. srpnja u obiteljskoj su kući pronašli beživotno tijelo 46-godišnjakinje. Uz dokazne radnje, počela je i potraga za eventualnim počiniteljem, rekao je voditelj Službe općeg kriminaliteta Osječko – baranjske policijske uprave Tomislav Gall. Postojala je osnovana sumnja da bi se u vezi s kaznenim djelom mogao dovesti njezin 52-godišnji suprug. Pretraživanje okolice Dalja sa službenim psom tragačem i patrolnim čamcima nije dalo rezultate sve do 16. srpnja kada su policijski službenici Vukovarsko – srijemske policijske uprave u blizini Borova pronašli tijelo utopljenika. Nakon utvrđivanja identiteta i završenih dokaznih radnji utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je riječ o počinitelju ubojstva koji je, 6 sati sati nakon ubojstva supruge, s nepoznatog mjesta u okolici Dalja počinio samoubojstvo skočivši u Dunav. Policija će o ovome pismeno izvijestiti Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.