Hrvatski radio

Radio Osijek

Rezultati priprema mlađih kategorija najavljuju dobru sezonu

30.09.2019.

16:06

Autor: Radio Osijek/TM

Rezultati priprema mlađih kategorija najavljuju dobru sezonu

Rezultati priprema mlađih kategorija najavljuju dobru sezonu

Foto: - / -

U sklopu priprema za sezonu 2019./2020. mlađe kategorije KK Vrijednosnica Osijek (godišta od 2005. do 2007.) na gostovanju u Temišvaru danas su u Rumunjskoj imali priliku zaigrati protiv vršnjaka iz Rumunjske. Sve tri ekipe malih "Brokera" izborile su pobjedu.

U košarkaškom ogledu 2007. godišta, pod vodstvom trenera Borasa, dječaci Vrijednosnica Osijek nadjačali su Rumunje rezultatom 37:25. Zatim je uslijedila utakmica 2005. godišta pod vodstvom trenera Blaževića i dječaci su izborili pobjedu u uzbudljivoj utakmici sa 59:45. Zadnji susret odvijao se pod vodstvom trenera Matića, a snage su odmjerili dječaci 2006. godišta. Ekipa Vrijednosnica pobijedila je rezultatom 51:43. U trijumfu pobjeda mali ''Brokeri'' obilaze grad Temišvar, družeći i zabavljajući se. "Izmijenjena su divna iskustva, te mogućnost ponovnog susreta dječaka pod obručima.  Prema odrađenim pripremama sa Pečuhom, Temišvarom, Novim Sadom i Đakovom, ako je suditi po rezultatima, dječake Vrijednosnica Osijek očekuje uzbudljiva sezona", priopćeno je iz kluba.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.