Hrvatski radio

Radio Osijek

15:49 / 18.05.2016.

Autor: Neven Knežević

"Ricardo" preuzeo novih 30 kamiona

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Transportna tvrtka „Ricardo“ iz Darde preuzela je 30 novih tegljača čime je dodatno osuvremenila svoj vozni park. Tvrtka koja zapošljava 330 djelatnika jedna je od najvećih u području transporta u Hrvatskoj, a prijevoz različitih tereta širi se u sve više europskih zemalja

S novih 30 kamiona - tegljača marke Mercedes, transportna tvrtka "Ricardo" iz Darde dodatno je osuvremenila svoj vozni park, te postala jedna od najvećih tvrtki u području cestovnog prijevoza u Hrvatskoj. Vrijednost kamiona nabavljenih putem kreditne linije iznosi više od 4 milijuna eura. Na svečanosti preuzimanja vozila u poslovnom krugu tvrtke "Škojo" u Osijeku bili su čelnici Grada i Županije, te brojni poslovni partneri. Tvrtka djeluje već 24 godine, a zadnjih desetak godina bavi se cestovnim prijevozom svih vrsta roba, rekao je vlasnik i direktor "Ricarda" Milan Vrdoljak koji zapošljava 330 radnika. Tvrtka trenutačno ima 280 transportnih vozila, a cilj je, kaže Vrdoljak, do kraja 2020. godine imati 500 jedinica. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.