Hrvatski radio

Radio Osijek

Rijedak slučaj poštenja na petak 13.

14.01.2017.

12:37

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Da je riječ o rijetkom slučaju poštenja ocijenio je naš slušatelj Drago Lizak koji nam se obratio e-mailom želeći pohvaliti sugrađanku koja mu je jučer vratila mobilni telefon. Pa pohvaljujemo i mi...

Ako mislite da je to sitnica, zamislite gubitak svog mobitela, komplikacije i neugodnosti koje to donosi. Zato izdvajamo ovaj primjer koji je i potvrda da čak i na petak 13. ono što krene loše može završiti dobro te da nema mjesta praznovjerju. Isto je i s crnim mačkama iako njih nema u ovoj priči.

Prenosimo što nam napisao naš slušatelj Drago Lizak: "Jučer, petak 13., oko 16 sati izgubio sam mobitel ispred Robne kuće Sjenjak. Našao sam se u kaosu, imao sam ispred sebe nekoliko privatnih i poslovnih obveza i što prvo nego u centar Tele 2, gdje sam prije par mjeseci kupio novi mobitel. Od tamo sam nazvao kući da znaju u kojoj sam nevolji. Kad ono ugodno iznenađenje. Gospođa koja je našla mobitel već je sa sinom stupila u kontakt i dogovorila predaju mobitela. Kako gospođa nije ostavila svoj broj za kontakt niti znam o kome se radi, a od sina nije tražila ništa za ponuđenu uslugu, molio bih vaš radio koji desetljećima slušam da objavi ovo dobro djelo i da se gospođa javi na tel. 092/2549907."

Eto, slijedite ovaj primjer i budite i Vi naša dobra vijest!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.