Hrvatski radio

Radio Osijek

Rijeka ljubavi s obiteljima iz Gline

04.01.2021.

10:25

Autor: Radio Osijek/TM

Foto: Rijeka ljubavi

Foto: Rijeka ljubavi

Foto: - / -

U Čepinu su, nakon što su im domovi krajem prošle godine stradali u razornom potresu, utočište našle dvije obitelji iz Gline sa četvero djece. Posjetili su ih danas članovi humanitarne udruge Rijeka ljubavi.

"Bez razmišljanja odmah smo odlučili posjetiti obitelji, te im pomoći u osnovnim namirnicama i pružiti im bar male riječi utjehe i radosti u ovim teškim trenutcima, neka znaju da su u našim srcima da tu tugu i bol dijelimo s njima. Tužno je bilo susresti mlade obitelji sa malenom dječicom koje su morale napustiti svoje domove i otići iz svoga rodnog mjesta, ostaviti rodbinu, prijatelje u neizvjesnosti. Susret je bio popraćen suzama, emocije su preplavile obje strane", kaže predsjednica udruge Štefica Čučak te dodaje kako je Rijeka ljubavi dala sve od sebe kako bi bar nakratko vrijednom donacijom složenom s puno ljubavi i osjećaja pokazala da nisu zaboravljeni. Pozvali su ih da im se slobodno obrate za sve što im bude potrebno tijekom boravka u Slavoniji. "Udruga će uz drage prijatelje i donatore pružiti svu potrebnu pomoć i potporu, te na takav način dati svoj doprinos humanosti", ističe Čučak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

10 h

FEBIRE

FEBIRE