Hrvatski radio

Radio Osijek

Rijeka ljubavi svakodnevno daruje korisnike

31.10.2016.

12:28

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi" poziva korisnike socijalne samoposluge koji posjeduju socijalne iskaznice izrađene od Grada da se jave u udrugu te podnesu izvješće o broju članova obitelji i kontakt brojeve mobitela i telefona.

Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi" poziva korisnike socijalne samoposluge koji posjeduju socijalne iskaznice izrađene od Grada da se jave u humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi, Strossmayerova 68, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati te podnesu izvješće o broju članova obitelji i važeće kontakt brojeve svojih mobitela ili fiksnih telefonskih brojeva. Sve se to odnosi na buduću podjelu prehrambenih „ paketa života“ koji su financirani iz fondova EU i pod pokroviteljstvom Ministarstava socijalne politike i mladih u svrhu ažuriranja podataka o našim korisnicima. U suprotnosti neće biti u mogućnosti realizirati primitak svoga paketa. U programu Radio Osijeka korisnike poziva i o današnjoj podjeli govori predsjednica Udruge Štefica Čučak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.