Hrvatski radio

Radio Osijek

Rynair se vraća u ZLO – od lipnja linija Osijek-London

08.03.2023.

14:24

Autor: Radio Osijek/TM

Rynair se vraća u ZLO – od lipnja linija Osijek-London

Rynair se vraća u ZLO – od lipnja linija Osijek-London

Foto: Screenshot / -

Vodeći europski zračni prijevoznik Ryanair danas i formalno najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, i to pokretanjem nove linije za London u ljeto 2023., četiri leta tjedno, počevši od 2. lipnja, priopćeno je iz te tvrtke.

Linije s Osijekom prekinute su 2016. godine, a ponovnim uvrštavanjem u red letenja Ryanair će letjeti do/iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj, te, citiramo, „nudeći time korisnicima/posjetiteljima nenadmašan izbor po najnižim cijenama prilikom rezervacije zasluženog odmora u ljeto 2023. godine te najpouzdaniju uslugu za njihova poslovna putovanja.”

“Kao europski zračni prijevoznik br. 1, Ryanair ovog ljeta sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, s jednom novom linijom do Londona Stansted koja započinje 2. lipnja. Ryanair će za ljeto 2023. letjeti iz 7 hrvatskih zračnih luka, nudeći hrvatskim korisnicima/posjetiteljima još više izbora za njihov ljetni odmor po najnižim cijenama zrakoplovnih karata u Europi”, izjavila je Alicja Wójcik Gołębiowska, direktorica Rynaira za Centralnu i istočnu Europu i Baltik.


Kako bismo proslavili Ryanairovu novu liniju Osijek – London za ljeto 2023., pokrećemo posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29.99 € za putovanja između lipnja i listopada 2023. godine, koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka na Ryanair.com

Alicja Wójcik Gołębiowsk

U priopćenu se također navodi da „Grad Osijek i Osječko-baranjska županija prepoznaju potencijal koji Zračna luka Osijek ima za razvoj cijele regije te su napravili sve potrebne predispozicije kako bi omogućile povratak Ryanairovih letova u Zračnu luku Osijek.”

Osijek je trenutno povezan s hrvatskim zračnim lukama, a od inozemnih letova iz osječke Zračne luke može se letjeti samo za München.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.