Hrvatski radio

Radio Osijek

Sabina Glasovac dala podršku kandidatima SDP-a u Vukovaru

25.04.2021.

12:16

Autor: HINA/ Marija Vukasović Petrinović

Sabina Glasovac dala podršku kandidatima SDP-a u Vukovaru

Sabina Glasovac dala podršku kandidatima SDP-a u Vukovaru

Foto: - / -

Potporu kandidatu SDP-a za gradonačelnika Vukovara Damiru Maduni i kandidatkinji za zamjenicu Biljani Gaća, danas je dala SDP-ova saborska zastupnica Sabina Glasovac. Potpredsjednica stranke izjavila kako je vrijeme da na čelo Vukovara dođu ljudi koji tom gradu mogu osigurati "svjetliju budućnost ".

"Ja sam uvjerena da to mogu Damir Maduna i Biljana Gaća i nadam da će Vukovarke i Vukovarci na izborima dati podršku upravo takvoj politici", rekla je istaknuvši kako Vukovaru trebaju radna mjesta te budućnost i perspektiva. Po njezinim riječima, vrijeme je da građanke i građani Vukovara "uzmu stvar u svoje ruke" i izaberu one koji "nude Vukovar perspektive i Vukovar bez podjela".
Također je kazala kako SDP u lokalne izbore ulazi s novim naraštajem političara u koje ima povjerenje.
"Ono što mi u SDP-u očekujemo da u sredinama u kojima obnašamo vlast tu vlast i zadržimo, ali i da iznenadimo u nekim sredinama gdje do sada nismo imali uspjeha", rekla je Glasovac koja je u Vukovar došla kako bi pružila podršku tamošnjim kandidatima stranke na predstojećim lokalnim izborima.
Povjerenica SDP-a za vukovarsku Gradsku organizaciju i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Biljana Gaća osvrnula se na prelazak nekoliko članova vukovarskog SDP-a predvođenih bivšim predsjednikom te organizacije Goranom Bošnjakom nezavisnom kandidatu za gradonačelnika Vukovara, bivšem SDP-ovcu Željku Sabi, rekavši kako se oni nisu sami iščlanili već su iščlanjeni sukladno Statutu stranke jer su rekli da će biti na listi drugog kandidata.
Kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Vukovara, nestranački Damir Maduna opovrgava jučerašnje navode Željka Sabe kako SDP u Vukovaru obmanjuje građane pri prikupljanju potpisa tako  da ih uvjerava da potpisuju za Željka Sabu. "To jednostavno nije istina. Potpisne liste imaju imena i prezimena. Zapravo je obrnuto. Željko Sabo se predstavlja kao SDP", ustvrdio je Maduna.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.