Hrvatski radio

Radio Osijek

Sajam antikviteta još jednom privukao posjetitelje

01.10.2022.

14:21

Autor: HRT Radio Osijek

Sajam antikviteta

Sajam antikviteta

Foto: Magdalena Jelečević / HRT Radio Osijek

Osječki Sajam antikviteta još jednom je dokazao da je postao gradski brend na kojem se osim Osječana može vidjeti sve veći broj gostiju i izlagača iz okolice pa i drugih država.

Već od ranog jutra štandovi s raznolikom ponudom čekali su prve posjetitelje. Za svakoga ponešto. Želite li  nešto domaće od gastro ponude bilo da je riječ o suhomesnatim proizvodima ili ekološki uzgojenom voću i povrću i njihovim prerađevinama to je mjesto za vas. Dakako, ako ste ljubitelji putovanja naći ćete stare karta "debelih" mora i globus iz vremena velikih otkrića. Tu su originalni (bar tako kažu) predmeti afričkih plemena poput drvenih štitova, kopalja i  njihovih totema. Zauzelo bi puno prostora u nabrajanju onoga čega se može naći svake prve subote u mjesecu pa ću na kraju samo reći da je najveći dobitak Sajma u eri digitalizacije i otuđenja poziv na druženje i vraćanje zaboravljenih oblika komunikacije, a da pri tome ne morate potrošiti više od desetak kuna koliko stoji langošica ili crna kava. 

Galerija
Sajam antikviteta, Foto: Magdalena Jelečević/HRT Radio Osijek
Sajam antikviteta, Foto: Magdalena Jelečević/HRT Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.