Hrvatski radio

Radio Osijek

Samo da ti kažem - novi azilski kalendar

14.12.2021.

11:58

Autor: HRT Radio Osijek

novi kalendar

novi kalendar

Foto: M.Kralj / Radio Osijek

Počelo je Kalendiranje za kerovce iz Azila - ovogodišnja promocija kalendara osječkog Azila za pse, a do subote se možete pridružiti svaku večer od 18 do 22 sata u Tvrđi, pokraj Rondela. Promociju prate i topli napitci, veganska hrana, a dočekat će vas i psi, zvijezde ovogodišnjeg kalendara. 

Tema kalendara je "Samo da ti  kažem", pisma pisana iz perspektive napuštenih pasa onima koji su  ih napustili i zbog kojih su se našli u Azilu. Kako objašnjavaju iz Azla, i ovaj je kalendar emotivan ali i optimističan za sretne završetke njihovih priča. Veliki je interes, naručuju ga i iz drugih dijelova Hrvatske pa i tvrtke kao darove za svoje klijente, a Osječani kalendar mogu nabaviti pa i zabaviti se od 18 do 22 sata u društvu volontera i azilskih pasa do subote na livadi pokraj Rondela u Tvrđi. I ove godine udomljenja su išla dobro, 2021. završit će s oko 400 udomljenih pasa, zadovoljni su u osječkom Azilu.   

Na Kalendiranje vas pozivaju Hrvoje Harač - udruga Pobjede i osječki Azil.   

Hrvoje Harač, osječki Azil

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.