Hrvatski radio

Radio Osijek

Saponia i Kandit u osječku bolnicu došli s darovima za djelatnike

24.12.2020.

12:57

Autor: Monika Kralj

Ž. Zubčić i D. Mrčela; foto Radio Osijek/M.Kralj

Ž. Zubčić i D. Mrčela; foto Radio Osijek/M.Kralj

Foto: - / -

Ravnatelj osječkog KBC-a Željko Zubčić primio je danas donaciju tvrtki Saponia i Kandit koje su, za blagdane, odlučile razveseliti djelatnike bolnice. Donijeli su 300 poklon-paketa koje je predala predsjednica Uprave Saponije Dajana Mrčela.

Od 300 paketa, 150 ih namijenjeno djelatnicima Klinike za infektologiju te 150 Respiracijskog centra Klinike za anesteziologiju, onima koji su već mjesecima na prvoj liniji borbe protiv Covida-19, rekao je ravnatelj Zubčić koji ističe dugu dobru suradnju s tim tvrtkama koje su u prvom valu pandemije pomogle i sredstvima za kupovinu opreme, respiratora i monitora vitalnih funkcija. 

Predsjednica Uprave Saponije Dajana Mrčela ističe da nije bitna novčana vrijednost darova,  vrijednost je, kaže, ljubav prema djelatnicima u Respiracijskom centru i Klinici za infektologiju koje su željeli nagraditi za njihov rad svojim slatkim te higijenskim proizvodima.

ravnatelj KBC-a Željko Zubčić i predsjednica Uprave Saponije Dajana Mrčela

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.