Hrvatski radio

Radio Osijek

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka Goran Kušec predao potpise

26.04.2021.

12:56

Autor: Radio Osijek / KI

foto Radio Osijek / KI

foto Radio Osijek / KI

Foto: - / -

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka Goran Kušec, uz kandidatkinje za zamjenice Tihanu Tomljanović i Teu Mirošević Zubonju, Gradskom su izbornom povjerenstvu predali prikupljene potpise građana. Nakon predaje potpisa Goran Kušec pozvao je birače da na predstojeće izbore izađu u što većem broju.

Gradskom izbornom povjerenstvu, u Kuhačevoj 9 u Osijeku, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Goran Kušec predao je prikupljene potpise građana. Napomenuo je kako nije bilo lako prikupiti potpise zbog epidemiološke situacije, a niti vremenske prilike im nisu bile naklonjene.

Uz kandidatkinje za zamjenice Tihanu Tomljanović i Teu Mirošević Zubonju pozvao je birače da izađu na izbore 16. svibnja: "Uspješno smo izvršili zadatak i predali naše liste za gradonačelnika, za zamjenice gradonačelnika i za Gradsko vijeće Gradskom izbornom povjerenstvu. Zadatak nije bio previše lagan jer vidimo da se opet epidemiološka situacija opet promijenila nagore, a isto tako nas vrijeme nije mazilo. Bez obzira na to već smo u utorak imali sve potpise. Iskoristio bih ovu prigodu i pozvao naše birače da izađu 16. svibnja u što većem broju na izbore kako bi rezultati bili što objektivniji i pravedniji. Iskoristimo svoje pravo jer svake četiri godine imamo pravo birati svoju pjesmu, a nakon pjevanja nema kajanja", poručio je Kušec.

Goran Kušec

Galerija
foto Radio Osijek / KI, Foto: -/-
foto Radio Osijek / KI, Foto: -/-Foto: Izborni stožer Gorana Kušeca, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.