Hrvatski radio

Radio Osijek

Seligman imenovan novim direktorom Športskih objekata, Brčić opozvana

04.10.2022.

16:58

Autor: Radio Osijek/TM

Brčić opozvana, Seligman novi direktor Športskih objekata

Brčić opozvana, Seligman novi direktor Športskih objekata

Foto: Screenshot / -

Robert Seligman novi je direktor osječkih Športskih objekata, odlučio je Nadzorni odbor te tvrtke.

 Na čelu te gradske tvrtke zamijenio je dosadašnju direktoricu Natašu Brčić koja je na tu funkciju prvi put imenovana 2017. godine. 

O smjeni na vrhu Športskih objekata vijest je, nakon što je objavljena u nekim medijima, potvrđena i na njihovim mrežnim stranicama:

„3.10.2022. godine na sjednici Nadzornog odbora, a u skladu s Društvenim ugovorom Športskih objekata d.o.o. i Poslovnikom o radu Nadzornog odbora Društva, s dužnosti člana uprave- direktora Društva jednoglasno je opozvana Nataša Brčić. Dosadašnjoj direktorici Nataši Brčić Nadzorni odbor zahvalio se na suradnji i upravljanju Društvom. 

Na istoj sjednici novim je članom uprave- direktorom Društva jednoglasno imenovan Robert Seligman.

Robert Seligman rođen je 1.5.1986. godine. Proslavljeni je vrhunski sportaš Hrvatske I kategorije (gimnastika). Dopredsjednik je i član izvršnog odbora Zajednice športskih udruga Grada Osijeka, predsjednik je komisije sportaša Hrvatskog gimnastičkog saveza, član nadzornog odbora Športske zajednice Osječko-baranjske županije. Prije dolaska u Športske objekte d.o.o. radio je u Gradu Osijeku, u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Odsjeku za sport”, stoji u objavi na mrežnim stranicama Športskih objekata, koji gospodare osječkim sportskim terenima i objektima, a primarna je djelatnost njihovo održavanje i rad. 


„Društvo održava dvanaest sportskih objekata, među kojima su tri športske dvorane, dva športska centra, rekreacijski centar, boćalište, srednjoškolsko igralište, hipodrom, streljana s paintball terenom, teniska igrališta te zatvoreni bazeni”, opisano je na službenoj web stranici tog gradskog poduzeća. A podsjetimo to su objekti i tereni od dvorane Gradski vrt i Jug2, Pampasa i Srednjike do sportskih centara Olimpija i Mačkamama te Boćarskog doma Retfala. U sklopu Športskih objekata su i Gradski bazeni, ali ne i nedavno obnovljeni bazeni na Copacabani. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.