Hrvatski radio

Radio Osijek

Seniori NK Osijeka od danas na travnjaku

20.04.2020.

12:37

Autor: Davor Lončarić

Seniori NK Osijeka od danas na travnjaku

Seniori NK Osijeka od danas na travnjaku

Foto: - / -

Seniorska momčad NK Osijek dobila je suglasnost za treniranje po skupinama na svom stadionu. Županijski stožer Civilne zaštite u Osijeku u nedjelju je izdao suglasnost Nogometnom klubu Osijek za održavanje grupnih treninga seniorske momčadi u Gradskom vrtu!

Uslijed zamolbe NK Osijek, u Stožeru su nakon analiziranog stanja i pribavljenog mišljenja epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije jedinom slavonskom prvoligašu pozitivno odgovorili. Stoga će se Bijelo-plavi od danas ponovno okupiti na svom stadionu. 

"Nisam u rodnom Osijeku, no informacije koje do mene dopiru daju mi povoda zaključiti da je svakodnevica u Hrvatskoj teža, rigoroznija, općenito bih rekao kompleksnija nego što je u Mađarskoj. S tim u svezi me posebno raduje, a istovremeno sam i ponosan što je krizni stožer NK Osijek na čelu s direktorom Galićem uspio, koliko mi je poznato, prvi u Hrvatskoj ispuniti sve striktne zahtjeve epidemiološke struke i nadležnih službi. Stoga je naš Klub dobio dopuštenje za grupno treniranje pod strogo definiranim uvjetima na našem stadionu i kompleksu Gradski vrt", rekao je predsjednik kluba Ivan Meštrović.

Zahvala i Stožeru Civilne zaštite

Meštrović je po ovom pitanju spomenuo i sljedeće: "Posebice me to veseli zbog činjenice da će naši profesionalni igrači sada moći u puno većoj mjeri raditi svakodnevno ono što vole i za što su plaćeni. Zahvaljujem se i na neisključivosti lokalnog stožera Civilne zaštite, njihovoj vjeri u profesionalnost i odgovornost NK Osijek i njegovih ljudi te se nadam da ubrzo i diljem Lijepe naše NK Osijek neće ostati usamljen u svakodnevnoj sportskoj normalizaciji svoga djelovanja".

(Izvor: NK Osijek, web)

 

Tanja Bosanac razgovarala je danas u našem programu s glasnogovornikom NK Osijeka Marijem Mihićem. 

Mario Mihić, razgovor u Jutarenjm programu Tanje Bosanac

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.