Hrvatski radio

Radio Osijek

Silvestrovo uz Radio Osijek

27.12.2021.

23:17

Autor: Radio Osijek

-

-

Foto: Pixabay / -

Posljednji dan u godini provedite uz frekvencije Radio Osijeka! Dobru, sada već staru tradiciju nastavljamo i ove godine. Za večernji novogodišnji party ugrijat će vas od 10 sati Nova prije Nove, a vatromet dobrog raspoloženja stiže u 19,30.

Na Silvestrovo već od 10 sati podižemo raspoloženje kao uvod u ludu novogodišnju noć. Zvonimir Mandić i Ana Mitar vaši su domaćini u emisiji „Nova prije Nove” u kojoj do podneva sviraju i pjevaju bend Echoes, Goran Bošković, Matej Podgorščak i Igor Delač. Svoj su dolazak najavili i neki čestitari. Spremne su i nagrade za slušatelje. Samo dobro društvo i dobre vibracije! Uz Radio Osijek pripremite se za doček 2022. – svirkom uživo.


Igor Delač

Igor Delač

Foto: HRT / Radio Osijek

Nastavak silvestarskog partyja slijedi u 19,30, kada na scenu stupa na smijeh nabrijana ekipa – Danijela, Drago i Čaki. 

Čaki, Danijela i Drago

Čaki, Danijela i Drago

Foto: Radio Osijek / -

S njima u društvu stižemo do odbrojavanja posljednjih sekundi ofucane, stare 2021. godine i ponoćnog valcera. Jamče da će biti puno dobre glazbe, nagradnih igara, zanimljivih razgovora i dobrog, dobrog raspoloženja. Negdje u gradu mogla bi vas zaskočiti naša leteća ekipa – Samba, Vrale i Magdalena. Škicnuli smo u Dragin sinopsis i vidjeli – prelistat će domaće, strane i tamburaške hitove 2021., a iza ponoći najavljuje „glazbenu ludnicu”! Capak i Božinović rekoše da je u 2 sata fajront, a mi ćemo još vidjeti...

I posljednjeg dana ove godine budite uz Radio Osijek – nova će vam sigurno zbog toga u startu biti bolja!


Najavni spot za Silvestarsku noć

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.