Hrvatski radio

Radio Osijek

Škojo u Klasje donio novce, mobitele i kraljevski ručak

24.12.2020.

12:55

Autor: Željko Kovačević

Miranda Glavaš Kul, Mato Škojo, Zaltko Takač (foto Ž. Kovačević)

Miranda Glavaš Kul, Mato Škojo, Zaltko Takač (foto Ž. Kovačević)

Foto: - / -

Mato Škojo, osječki poduzetnik danas je djecu u Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek obradovao brojnim poklonima i ručkom iz Hotela Osijek. Uz novčane iznose tridesetak štićenika dobili su i mobitele.

Miranda Glavaš Kul ističe kako Škoji nije prvi puta da dolazi darivati djecu i da je dolazak Mate poseban događaj u Klasju.

"Vidi, rekao mi je Mato", prepričava ravnateljica Miranda Glavaš Kul, "...što djeca trabaju ove godine?. Meni onako neugodno, pa kažem, ništa posebno, a on pita, da im damo po tisuću kuna? Mislim se ja, njima je tisuću kuna k´o kuća, a on će, ma znaš šta? Dat ćemo im tisuću i pol. Šta još trebaju? Ma ništa više i to je puno", nastavlja prepričavati gospođa Glavaš Kul u programu Radio Osijeka, "A on će opet. Vidi. Da oni to ne potroše na mobitele evo svakom i mobitel! Hvala svima koji nam pomažu svi su zaslužili najdublju zahvalu, no kad dolazi Mato to je cika i veselje!", zaključila je ravnateljica Glavaš Kul

A Mato Škojo u tome ne vidi nikakvo čudo.

"Donio sam djeci ono što ih raduje i što mislim da će im trebati. To su moji novci i ručak kakav si ja naručim u Hotelu Osijek. Sve najbolje što volim donio sam i djeci. Dok ja budem na nogama bit će i poklona!", poručio je Mato Škojo. 

Bakalari, lososi , salata od hobotnice samo je dio delicija koji su stigli iz Hotela Osijek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.