Hrvatski radio

Radio Osijek

Škola klizanja za starije od 6 godina

02.01.2017.

15:31

Autor: Stjepan Filipović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od ponedjeljka, 2. siječnja na Gradskom klizalištu Sokolski dom kreće škola klizanja koju će moći pohađati svi stariji od šest godina, a gornje granice nema .

"Donosimo vesele novosti za one koji još ne znaju klizati, ili im ne ide onako kako bi to htjeli" - riječi su kojima su najavili da će škola klizanja trajati sve dok ima leda - do kraja sezone klizanja. Tijekom školskih praznika škola klizanja imat će dva termina dnevno - jutarnji od 10 do 11 sati te popodnevni od 16,30 do 17,30 sati. Nakon toga, s početkom drugog školskog polugodišta 16. siječnja, škola će se odvijati samo poslije podne od 16,30 do 17,30.
Program traje šest dana, od ponedjeljka do subote i stoji 200 kuna po polazniku. Tečaj vode članovi sportskog kluba Baltazar.
Prvi je dan lijepo počeo, jer nas je led poslužio i vrijeme je odlično. Petnaestak je polaznika i atmosfera je dobra, kaže trener Neven Zafred. Treba samo doći bez straha i pridružiti nam se, a padovi su normalna pojava za početnike. Nakon pet provedenih dana svi mogu samostalno mogu doći i uživati na svježem zraku uz glazbu i zabavljati se. Neven Zafred poziva sugrađane da se pridruže školi klizanja, nauče klizati i uživaju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.