Hrvatski radio

Radio Osijek

Školski športski savez dodijelio dresove

01.07.2021.

12:57

Autor: Željko Kovačević

foto Ž Kovačević

foto Ž Kovačević

Foto: - / -

Školski športski savez Osječko-baranjske županije u suradnji s Osječko-baranjskom županijom i Hrvatskim školskim sportskim savezom danas je dodijelio komplete dresova za školska sportska društva na području Osječko - baranjske županije.

Školski športski savez Osječko-baranjske županije u suradnji s Osječko-baranjskom županijom i Hrvatskim školskim sportskim savezom danas je dodjelio komplete dresova za školska sportska društva koja djeluju na području Osječko-baranjske županije te majice s kapuljačama za profesore i nastavnike tjelesne i zdravstvene kulture.

Dresove je uručio dožupan osječko-baranjski Josip Miletić te predsjednik Školskog sportskog saveza Osječko-baranjske županije Zlatko Kraljević. 

"Unatoč pandemiji koja je smanjila broj natjecanja, naši Školski sportski klubovi ostavrili su zapažene rezultate, a posebno mi je drago što su i drugi prepoznali rad našeg Ivana Pospišila i uvrstili ga među najbolje nastavnike, odnosno profesore tjelesne i zdravstvene kulture na ovododišnjem okupljanju Hrvatskog školskog sportskog saveza", rekla je Mirna Rajle Brođanac, tajnica Školskog športskog saveza Osječko - baranjske županije. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.