Hrvatski radio

Radio Osijek

Šojat: Ovo nisu obični izbori

24.05.2017.

12:39

Autor: Željka Bačić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Osijeka Ivana Šojat osvrnula se na prvi krug lokalnih izbora. Istaknula je kako građani sada trebaju odlučiti kakav Osijek žele. "Ovo je prekretnica, sad ili nikad".

Osijek nije običan grad i ovo nisu obični izbori- rekla je na konferenciji za novinare Ivana Šojat i dodala kako Osječani gube malo po malo zbog nebrige gradske uprave. Nakon 4 godine stagnacije ovo treba biti prekretnica, jer, kaže, ako sada ne dođe do promjene, Osijek će biti zauvijek izgubljen. Dodala je kako je laž da je Ivan Vrkić nezavisni kandidat, na njega su se pozivali i HNS i SDP pri objavi izbornih rezultata. On je kandidat ljevice, a novac će iz gradske blagajne odlaziti na zadovoljavanje koalicije. Pozvala je sve građane da iziđu u većem broju na izbore nego u prvom krugu. Prema riječima Ivana Anušića, kandidata za župana osječko- baranjskog, politika je postala ogroman teret u OBŽ, ali ona će od 4. lipnja biti rješenje za promjene, koje će osjetiti svi građani.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.