Hrvatski radio

Radio Osijek

Srb vs. Đapić i obrnuto

27.04.2013.

13:34

Autor: Monika Kralj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zaoštrilo se među bivšim najbližim suradnicima- Danielom Srbom i Antom Đapićem. Jedna kaznena prijava i puno teških riječi.

HSP ne štedi svog bivšeg čelnika stranke Antu Đapića pa je njihov predsjednik Daniel Srb iskoristio kaznenu prijavi koju je protiv Đapića podnio Milan Kamenko zbog prodaje gradskih prostora u Županijskoj 7 kako bi novinarima rekao da će takvih afera i prijava biti još. Do procesa će sigurno doći, samo je pitanje hoće li Đapić biti uhićen prije ili poslije izbora- oštar je bio Srb. Podsjećamo, Milan Kamenko je Đapića prijavio da je 2007. kao gradonačelnik prejeftino prodao gradske poslovne prostore  pa u istu zgradu smjestio izborni stožer. Anto Đapić je komentirao kako ne bi previše trošio riječi ali ipak nije ostao dužan.

No, teške riječi na pravaškoj sceni nisu omeli Antu Đapića i kandidate s njegove nezavisne liste u predizbornom druženju s građanima Retfale. Najjači mu je adut za novi mandat, kaže Đapić, vjerodostojnost nekadašnjeg gradonačelničkog rada . Jamči, kaže dalje, onu razinu socijalne politike i infrastrukturnih ulaganja kakvu je imao 2009. , veće naknade roditeljima  novorođenih te vozačke ispite maturantima

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.