Hrvatski radio

Radio Osijek

Stjepan Čuraj novi (stari) predsjednik HNS-a OŽB

10.12.2013.

11:19

Autor: Sanja Račić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Izbornoj skupštini HNS-a Osječko-baranjske županije za predsjednika Županijske organizacije ponovno je izabran Stjepan Čuraj.

Stjepan Čuraj bio je i jedini kandidat, a potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak to je komentirao riječima :“Zašto mijenjati onoga koji pobjeđuje?“. Vrdoljak drži da je Čuraj zaslužan za osnaživanje stranke u Osječko-baranjskoj županiji , ali i unaprjeđenje kvalitete života građana. Stjepan Čuraj potvrdio je kako se u posljednje vrijeme broj članova HNS-a povećao za 20 –ak posto i sada ih je u Osječko-baranjskoj županiji više od 3 100. „Uz daljnje jačanje organizacije, najvažnije je nastaviti voditi politiku koja sluša svoje građane i brani demokraciju.“, rekao je Čuraj. Predsjednica HNS-a Vesna Pusić u Osijeku je naglasila kako se mora vratiti optimizam i kultura dijaloga među građane i najavila da nakon stranačkih izbora HNS kreće , prvenstveno svojim radom, u kampanju za europski parlament , ali i lokalne izbore.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.