Hrvatski radio

Radio Osijek

Studentice projektom potiču sreću

20.05.2020.

14:14

Autor: Mirta Milas

Foto: HRT/Mirta Milas

Foto: HRT/Mirta Milas

Foto: - / -

Studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku provode projekt pod nazivom Kvaliteta života u Hrvatskoj. Pod vodstvom izvanredne profesorice Anite Freimann Tim 8 sastavljen od šest studentica proveo je projekt "Life is good" čiji je cilj poticanje bolje kvalitete života i sreće.

One su Anja Vilk, Ivona Rašić, Sunčana Pastuović, Dora Pakšec, Petra Krpan i Anamarija Bagudić i svojim su aktivnostima pokušale unijeti barem malo pozitive kroz tmurne corona dane i loše vijesti oko nas. 

Ana Vilk ističe "Idemo malim koracima, pokušavamo ljude oraspoložiti i potaknuti na nove ideje i zdraviji, a ujedno i sretniji način života kroz naše društvene mreže budući da je situacija takva da ne možemo izravno stupiti u kontakt s ljudima. Objavljujemo sadržaj kako određene stvari utječu na naše raspoloženje i što nas to zapravo čini sretnijima. Dajemo korisne savjete kako ljudi mogu podići svoju kvalitetu života. Krajnji cilj je podignuti razinu sreće i kvalitete života u Hrvatskoj".

 
 
Facebook Tima 8

Facebook Tima 8

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.