Hrvatski radio

Radio Osijek

Sunčano na osječkom Sajmu antikviteta

04.03.2023.

12:32

Autor: HRT Radio Osijek

Sajam antikviteta

Sajam antikviteta

Foto: Matea Bartulović / HRT Radio Osijek

Kao i svake prve subote u mjesecu, održava se osječki Sajam antikviteta. Organizator su priredbe Tržnice Osijek, a sajam se tradicionalno održava u Parku kralja Držislava. Održavanje sajma u veljači, podsjetimo, omele su ekstremne vremenske prilike i olujni vjetar.

Galerija
Sajam antikviteta, Foto: Matea Bartulović/HRT Radio Osijek
Sajam antikviteta, Foto: Matea Bartulović/HRT Radio OsijekSajam antikviteta, Foto: Matea Bartulović/HRT Radio Osijek

Okupilo se 124 izlagača, a kako najavljuje direktorica  Tržnice Ivana Davidović, za izlagače će pripremiti shemu prostora te raspisati poziv za rezervacije za idućih 6 mjeseci. 

Svake prve subote u mjesecu još od listopada 2005. godine u Osijeku održava Sajaa antikviteta na kojem se može naći sve "od igle do lokomotive: nakit, knjige, stripovi i časopisi, umjetnine i ostale raznovrsne starine te domaći proizvodi koje nude OPG-ovi. Ove godine organizaciju je, od Osječkog sajma, preuzela gradska tvrtka Tržnica. Kako su rekli mnogi izlagači i posjetitelji, redovno dolaze svake prve subote u mjesecu i to im je omiljeno okupljalište. Poslušajte i što smo zabilježili na današnjem okupljanju...

Galerija
Sajam antikviteta, Foto: Matea Bartulović/HRT Radio Osijek
Sajam antikviteta, Foto: Matea Bartulović/HRT Radio Osijek

direktorica Tržnice Ivana Davidović i izlagači

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.