Hrvatski radio

Radio Osijek

Svjetski dan zdravlja okupio mnogobrojne udruge i sugrađane

09.04.2017.

12:13

Autor: Ksenija Zelenić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Već tradicionalno u prigodi Svjetskoga dana zdravlja, u Osijeku su se u Jegerovoj i Adamovićevoj ulici, u središtu grada, u organizaciji gradske uprave, okupile mnogobrojne udruge .

Riječ je o udrugama koje u svom programu imaju prevenciju zdravlja i očuvanja zdravog načina života. Tako su se u središtu grada na jednom mjestu našli učenici Medicinske škole koji su zainteresiranim građanima mjerili tlak i šećer u krvi, zatim djelatnici osječkoga Doma zdravlja koji su dijelili promidžbene materijale o prevenciji kao i djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baransjke županije. Među izlagačima su bili i djelatnici Zajednice sportskih udruga grada Osijeka. Okupljene je posjetio i pozdravio gradonačenlik Ivica Vrkić, a prekrasno prijepodne uljepšala je osječka pjevačica Mia Dimšić.

/U ime Zajednice sportskih Udruga grada Osijeka Alan Kerže, te Sanja Dravinski profesorica stručnih predmeta u Medicinskoj školi….ton/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.