Hrvatski radio

Radio Osijek

Tamburaški spektakl "Slavonski Božić"

12.12.2016.

12:20

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Veliki humanitarni koncert tamburaške glazbe održat će se u osječkoj dvorani Zrinjevac 18. prosinca u 20:00 sati u organizaciji Udruge za promicanje i njegovanje glazbene tradicije „Slavonska nota“ .

Na tamburaškom spektaklu nastupit će stotinjak najpoznatijih izvođača: TS Slavonske lole, Slavonia band, Bosutski bećari, TS Vranac, Džentlmeni, TS Fijaker, TS Kas i Tamburaški orkestar Batorek koji će nastupiti zajedno s Blankom Došen, Igorom Delačem, Mijom Dimšić, Vlatkom Kopić Tenom, Majom Batorek, Viktorijom Kulišić Đenkom, Cecilijom Rudić, Stjepanom Jeršekom Štefom i drugima.

Koncert organiziraju voditeljice emisije „Ošini  po tamburi“ Slavonske televizije, Josipa Vukovski i Doris Matović, koje ističu da će svi koji kupe ulaznicu pomoći Udruzi „Rijeka ljubavi“, koja skrbi o našim sugrađanima u potrebi. Ujedno, pozivaju posjetitelje koncerta da, ako su u mogućnosti, ponesu poneku igračku koje će se prikupljati za djecu iz socijalno ugroženih obitelji.  Ističu i da će ulazak za invalide biti besplatan.

Kako i gdje do ulaznica poslušajte u javljanju naše leteće ekipe…

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.