Hrvatski radio

Radio Osijek

Tenisači kao promotori Osječko-baranjske županije

05.06.2020.

11:49

Autor: Davor Lončarić

foto: Davor Lončarić

foto: Davor Lončarić

Foto: - / -

Sudionike turnira Hrvatski Premier Tenis, koji se održava u Osijeku, primio je osječko-baranjski župan Ivan Anušić. Aktualni vrhunski tenisači i legende tog sporta darovali su županu majicu s potpisima, a svima je zahvalila na dolasku i Donna Vekić, čija je obitelj organizirala turnir.

Župan Ivan Anušić rekao je kako vrhunski hrvatski sportaši čine iznimno pohvalne stvari- nakon prekida natjecanja zbog pandemije koronavirusa odlučili su humanitarnim teniskim turnirom pomoći osječkoj bolnici, znanstvenicima koji traže lijek protiv bolesti COVID 19, ali ujedno promovirati zdrav život, sport i Osječko-baranjsku županiju. "Donna Vekić ambasador je naše županije i promovira županiju u cijelom svijetu i ovaj je turnir rezultat njenog rada, a sve će vidjeti u cijelom svijetu", rekao je Anušić. 

Donna Vekić takođr je zahvalila svim kolegicama i kolegama na dolasku u Osijek i sudjelovanju na humanitarnom turniru te izrazila želju da sportaše posluži i lijepo vrijeme kako bi svi mečevi mogli biti održani u što ljepšem ozračju te kako bi se sudionici mogli još bolje osjećati u njezinom Osijeku. 

Na susret sa županpm došli su svi sudionici turnira, među njima i legende- Goran Ivaniševć i Iva Majoli te uz Donnu Vekić najzvučnija imena hrvatskog tenisa danas - Borna Čorić i Marin Čilić.  

Ivan Anušić, Donna Vekić, Borna Čorić, Iva Majoli

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.