Hrvatski radio

Radio Osijek

13:30 / 16.02.2020.

Autor: Davor Lončarić

Tijekom vikenda dva kaznena djela i pet prometnih nesreća u županiji

Tijekom vikenda dva kaznena djela i pet prometnih nesreća u županiji

Tijekom vikenda dva kaznena djela i pet prometnih nesreća u županiji

Foto: - / -

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom vikenda evidentirana su dva kaznena djela od kojih se izdvaja kazneno djelo teška krađa koju je nepoznati počinitelj počinio u Belišću u jednoj obiteljskoj kući.

Nepoznati je počinitelj u večernjim satima 15. veljače provalio u obiteljsku kuću u Ulici kralja Tomislava u Belišću. Ukrao je televizor i elektroničku opremu ukupne vrijednosti tiše tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe. U poslijepodnevnim satima 14. veljače mladić je u trgovačkom centru u Osijeku ukrao nekoliko parfema i prijenosni uređaj za pohranu podataka, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće. Preostale dvije nesreće dogodile su se na područjima Đakova i Baranje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.