Hrvatski radio

Radio Osijek

Tomislav Marković: Dobio sam utakmicu života

15.04.2017.

18:52

Autor: HRT web

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vrijeme je da se krene u nove životne izazove, nove pobjede. Nikada neću odustati! Hvala vam svima puno, napisao je na svojem Facebook profilu gimnastičar Tomislav Marković koji je u četvrtak uspješno operiran u zagrebačkom KBC-u Rebru .

Ugrađen mu je ICD uređaj. Doktor je jako zadovoljan operacijom koja je odrađena pod lokalnom anestezijom, a Tomislav kaže da su dva sata operacije pričali o gimnastici. Pozitivan je kao i uvijek što je bio i sigurni smo da je najgore iza njega. Veseli se da se napokon vrati svojoj obitelji u Osijek, rekao je hrvatski izbornik i Tomislavov trener Vladimir Mađarević.

Marković je prije dva tjedna pretrpio srčani udar na treningu u Osijeku. Srećom zahvaljujući brzoj reakciji trenera i dopredsjednika kluba život mu je spašen.

Sada... kada je sve gotovo, kada sam dobio utakmicu života htio bih se zahvaliti svima Vama. Vama koji ste bili uz mene dok sam proživljavao najteže trenutke svoga života. Najveću zahvalu upućujem njima dvojici... dvojici koji su mi pružili novi život. Mojim trenerima. Mojim anđelima. Nema tih riječi kojima im se mogu zahvaliti. Također, veliko hvala mojoj obitelji, mojim roditeljima, mojim curama, rođacima, prijateljima, poznanicima... Svi vi, dali ste mi snagu da izdržim sve ovo. Na kraju, najveću zahvalu upućujem svojoj supruzu Tanji, koja je sve ovo vrijeme bila uz mene 24 sata na dan, napisao je Marković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.