Hrvatski radio

Radio Osijek

Tradicionalni obilazak dežurnih ustanova ususret Silvestrovu

30.12.2022.

15:30

Autor: Marija Vukasović Petrinović

Tradicionalni obilazak dežurnih ustanova ususret Silvestrovu

Tradicionalni obilazak dežurnih ustanova ususret Silvestrovu

Foto: VSŽ / -

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić danas je s najbližim suradnicima posjetio žurne službe za koje u novogodišnjoj noći nema opuštanja, svima je u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana donio prigodne poklone  te se  susreo s ravnateljima bolnica u Vukovaru i Vinkovcima.

Dekanić je najprije u Vukovaru posjetio Službu Civilne zaštite koju vodi Stjepan Draganić i uvjerio se u radne rezultate u godini na izmaku. Zabilježili su gotovo sedamdeset tisuća poziva.

"Došli smo čestitati na postignutoj učinkovitosti tijekom 2022. godine i uvjeriti se iznova u iznimnu požrtvovnost i spremnost  zaposlenika županijskog Centra 112 da odgovori na potrebe građana. Radostan sam što je broj poziva za intervenciju ove godine nešto manji," istaknuo je župan.

Silvestarski program obilaska nastavljen je  posjetom Javnoj vatrogasnoj postrojbi Vukovar i Nacionalnoj memorijalnoj bolnici "Juraj Njavro" , u kojoj je župana dočekao ravnatelj Anto Blažanović.

Župan je u Vinkovcima posjetio Javno-vatrogasnu postrojbu, a u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave vukovarsko-srijemske na rezultatima u protekloj godini čestitao je načelniku Policijske uprave Fabijanu Kapularu.

Na čelu županijskog izaslanstva i u pratnji ravnatelja Mate Matića vukovarsko srijemski župan Damir Dekanić obišao je na kraju Zavod za hitnu medicinu i Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, u kojoj se susreo s djelatnicima predvođenim ravnateljem Krunoslavom Šporčićem.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.