Hrvatski radio

Radio Osijek

Tragedija u Strossmayerovoj - policija ne otkriva detalje

29.10.2015.

16:13

Autor: Radio Osijek/Hina/TM

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Osijeku, u Strossmayerovoj ulici 262, u dvorištvu zgrade pronađeno je mrtvo, golo tijelo mlađe muške osobe. U jednom od stanova te iste zgrade, pronađen je muškarac ozlijeđen, najvjerojatnije hladnim oružjem.

Što se dogodilo, još uvijek se ne zna, no prema riječima susjeda, prije nesretnog događaja jedan od muškaraca gol je trčao stubištem zgrade, a iz stana se čula buka i razbijanje. "Trčao je sumanuto po hodniku ne govoreći ništa. Bio je potpuno gol i sav unezvjeren, a kako je došao do kojeg stana tako je u njega pokušavao provaliti udarajući ramenom u vrata. Probao je ući i u naš stan, ali nije uspio, a onda smo začuli prasak stakla na prozoru koji vodi prema požarnim stepenicama", ispričao je novinaru Jutarnjeg lista jedan od stanara zgrade pored koje je jutros oko 9,30 sati pronađeno tijelo potpuno razodjevenog mlađeg muškarca.
Za sad se ne može ni pretpostaviti je li riječ o ubojstvu ili samoubojstvu. "Identitet mrtve osobe još utvrđujemo, a ozlijeđeni muškarac je bio pri svijesti i kontaktibilan kada smo ga pronašli", šturo je izvijestio Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.
No, policija ni nakon dovršenog očevida ne otkriva uzrok tragedije, no prema neslužbenim podacima preminuli je najvjerojatnije pao s krova zgrade u kojoj je živio kao podstanar.
Osječko-baranjska policija poslijepodne je izvijestila da je završila očevid tragičnog događaja u zgradi u Strossmayerovoj ulici u Osijeku te da provodi daljnje dokazne radnje, o čijim će rezultatima izvijestiti naknadno.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.