Hrvatski radio

Radio Osijek

Tramišak: I dalje ostajem članica Vlade

22.04.2022.

16:31

Autor: Hina/Radio Osijek/TM

Tramišak na osječkom sajmu Salori

Tramišak na osječkom sajmu Salori

Foto: Grad Osijek / -

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Nataša Tramišak izjavila je u Osijeku kako i dalje ostaje članica Vlade.  

"Kada govorimo o Vladi, i dalje obnašam svoju dužnost ministrice regionalnog razvoja i EU fondova i sve svoje obveze, ostajem i dalje kao sastavni dio ove Vlade. Naravno, sve ćemo vidjeti kad se završe finalni razgovori, kako ćemo dalje i u kojem novom sastavu, ali ono što je važno da ostajem i dalje kao članica Vlade Republike Hrvatske", rekla je Tramišak novinarima nakon otvorenja osječkih sajmova "Salori" i "Motomobi".

Na upit je li o tome posljednjih dana razgovarala s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, odgovorila je kako se s njim kontinuirano i svakodnevno razgovara o obvezama i odgovornostima u vođenju resora, a s tom se komunikacijom i dalje nastavlja.

Novinare je zanimalo i je li u međuvremenu obavila obavijesni razgovor s policijom u vezi s prijetnjama koje su joj bile upućivane, na što im je odgovorila da o tome više ne bi jer je sve rekla kad se to i dogodilo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.