Hrvatski radio

Radio Osijek

U Đakovu ukradeno - prometno zrcalo!

31.05.2020.

10:24

Autor: Davor Lončarić

foto: ilustracija

foto: ilustracija

Foto: - / -

Na području PU osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su tri kaznena djela od kojih policja izdvaja - jedno kazneno djelo krađa, i to prometnoga zrcala u Đakovu te neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Između 22. travnja i 4. svibnja nepoznati je počinitelj je u Đakovu demontirao i ukrao prometno zrcalo K28-1. Zrcalo se nalazilo ugrađeno na križanju ulica na metalnom stupu u sklopu pješačko- biciklističke staze. Pravna osoba iz Đakova oštećena je za oko dvije tisće kuna, a policija je priopćila kako traga za nepoznatim počiniteljem.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. U petak 29. svibnja, temeljem naloga suda u Osijeku, kod 26-godišnjaka u Osijeku obavljena je pretraga doma i drugih prostorija. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli 29 paketića marihuane ukupne težine 43,5 grama, ručno izrađenu cigaretu težine 1,6 grama, 70 sjemenki nalik na sjemenke konoplje, jednu drobilicu s ostacima zelene biljne tvari, tri precizne digitalne vage, dva mobilna uređaja sa sim karticama i novčani iznos od 8.600 kuna.
Jučer, 30. svibnja, nakon završenog kriminalističkog istraživanja, 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području Osijeka, Đakova, Belišća, Našica i Donjeg Miholjca.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.