Hrvatski radio

Radio Osijek

U dječje kazalište jedan po jedan

08.09.2020.

11:37

Autor: Željko Kovačević

Tatjana Grganović, Ivica Lučić (foto Ž. Kovačević)

Tatjana Grganović, Ivica Lučić (foto Ž. Kovačević)

Foto: - / -

Svega pedesetak mjesta po predstavi bit će na raspolaganju gledateljicama i gledateljima u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, u nadolazećoj sezoni. Predstave će biti na rasporedu tri dana u tjednu, petkom, subotom i nedeljom.

Ravnatelj Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, Ivica Lučić, najavljujući program nove sezone u programu Radio Osijeka, rekao kako će to biti najneizvjesnija sezona kazališta ikada.

„Svima nam je u kulturi jednako. Svi se nadamo kako kako će se situacija normalizirati, ali se spremamo pretrpjeti još jednu lošu sezonu, ako treba.”

Lučić je podsjetio kako je na Osječkom ljetu kulture praizvedena predstava Mali vitez Don Kiho i Štitonoša Sancho koja će imati premijeru ovih dana u kazalištu, slijedi monodrama Antun Žuc, a neposredno prije božićnih i novogodišnjih blagdana biti će odigrana i predstava, Što igračke žele. Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica trebala bi premijeru imati u siječnju slijedeće godine.

Ivica Lučić

foto Ž. Kovačević

foto Ž. Kovačević

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.