Hrvatski radio

Radio Osijek

„U gostima” mladi iz cijele Europe

30.07.2021.

13:07

Autor: Radio Osijek

foto:KC Osijek

foto:KC Osijek

Foto: - / -

Trodnevna manifestacija „U gostima” održava se od 30. srpnja do 1. kolovoza na prostoru osječkog Kulturnog centra, koji kroz radionice, predstave i brojna druga događanja kreativnog karaktera postaje mjesto susreta mladih.

Sudionici stižu iz Španjolske, Rumunjske, Mađarske, Italije, Finske, Portugala i Hrvatske, pojasnila je Ivana Šibalić iz Udruge Breza koja je uz Udrugu Kreaktiva i Kulturni centar Osijek zaslužna za projekt: - Ugostili smo mlade koji su kroz različite ERASMUS projekte glavni pokretači cijele manifestacije. Donijeli su dašak svoje kulture i tradicije. Ono što predstavlja njihovu zemlju, ono što je karakteristično kroz plesove, neke druge glazbene izričaje, poručila je Šibalić i uputila poziv i ostalima za priključivanje na ovu "feštu mladosti i kreative".

Sve aktivnosti su besplatne i održavaju se oko prostora Kulturnog centra Osijek (Ul. Kneza Trpimira 2/A). Prijepodnevni termini predviđeni su za djecu u dobi od 7-14 godina, a poslijepodnevni termini za mlade od 15 godina pa na dalje.

Više o temi poslušajte u nastavku:

U gostima Ivana Šibalić

Galerija
foto: HRT Radio Osijek, Foto: -/-
foto:KC Osijek, Foto: -/-foto:KC Osijek, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.