Hrvatski radio

Radio Osijek

U mirovini najljepši glas Radio Osijeka

31.12.2020.

14:33

Autor: Radio Osijek

Ksenija Zelenić

Ksenija Zelenić

Foto: - / -

Nakon radnog vijeka dugog 36 godina, danas je posljednji put ispred mikrofona u studiju Radio Osijeka slušatelje pozdravila Ksenija Zelenić, naša dugogodišnja novinarka. Godina 2020. bila je posljednja u njezinoj dugogodišnjoj novinarskoj i voditeljskoj karijeri.

Zbog pandemije koronavirusa, kolegice i kolege Ksenije Zelenić nisu mogli organizirati veliki oproštajni susret koji smo odgodili za neka bolja vremena. Ksenija je u Jutarnjem programu gostovala kod Ive Fijale i emotivno se oprostila od etera i naših brojnih slušatelja. Iza sebe je na Radio Osijeku ostavila bezbroj odličnih reportaža i emisija, posebice onih koje su se bavile zdravljem i turizmom. Tijekom 36-godišnje karijere Ksenija Zelenić bila je vrsna spikerica i voditeljica, a potom i novinarka-urednica na našem radiju, savršene dikcije i ugodnoga glasa kojeg su mnogi zvali najljepšim radijskim glasom na našim prostorima. 

U oproštaju koji je uvijek neobičan, kombinacija sreće i tuge, upravo kao i današnji doček nove godine koji ne postoji, Ksenija je obećala kako će zauvijek ostati dio radijske obitelji i pamtiti samo sretne trenutke s posla koji je uvijek bio i dio njenog života. Kolegice i kolege poručili su joj kako su vrata Radio Osijeka za nju uvijek otvorena, a današnji oproštaj od etera samo puka formalnost. Lela će uvijek ostati naša "doktorica" i rado viđena osoba u Šamačkoj 13. 

Poslušajte i razgovor iz Jutarnjeg programa.

Ksenija Zelenić u Jutarnjem programu Ive Fijale

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.